Přidat komentář

Odpovídáte na příspěvek:

Lenka
13.02.2017 21:36:45

Dobrý den, máme malé akvárium cca 25l, jednu bettu, asi deset krevetek neocaridina, dve ampularie, dvě kuličky řas a rostliny echinoddorus, hygrophyla, ludwigia, eleocharis a nějaké to střapatisko na hladině.  Vnejsi filtr a diodové osvětlení bylo modré . Ráda bych. Vás požádala dvě rady.  Myslím, že akvárium docela funguje. Jen v něm roste větší množství zelené řasy,  přemýšlím zda příčinou nemůže být silné osvětlení?  Popřípadě přítomnost dvou šneků ? Voda je studánková s vyšším obsahem vápníku. Druhy dotaz se týká krevetek. Samičky nosí pod ocáskem vajíčka, jak velká jsou čerstvě vylihnuta mláďata? Po akváriu se mi pohybuji malinci tvorečkové, bílé tečky,  připadají mi ale menší než vajíčka co má samička pod ocáskem. Jak vyřešit problém mladá krevetka a filtr,  mám obavu že mladé nasaje, zkoušela jsem přes sací koš navléknout punčochu,  ale toto asi nebylo ideální.. Zanášel se. Vypnout asi také není dobré řešení? Nebo jich část přežije i tak?  Betták se zatím chová způsobně a krevetkám nijak neubližuje. Mnohokrat dekuji za radu Lenka

(Email je soukromý a nebude veřejně zobrazen.)

Máte vypnuté zobrazení obrázků - nelze provést vizuelní kontrolu

* povinná položka